دانلود مقاله علمی

توضیحات محصول

دانلود مقاله پیگیری امور مالی: ریشه های سقوط بازارهای مالی و حباب قیمت

تعداد کلمات فایل انگلیسی:9476کلمه 13صفحه pdf

تعداد صفحات فایل ترجمه:29صفحه word فونت14 Arial

چکیده

در این مقاله مدل فرم تقلیل یافته برای پیوستن به نقدینگی پویا و قیمت دارایی پیشنهاد شده است.بازخوردالگو‌هاي معطوف به خود تقویت کننده ای برای ایجاد اعتبار و ارزش بازار به کار برده می شود و از دارایی های مالی به عنوان وثیقه برای وام های بانکی (به اصطلاح شتاب دهندهمالی) استفاده می شود ،و توسط یک فرآیند تصادفی غیر خطی تلفیق می شود.در این مقاله نشان می دهیم که چنین تعامل غیر خطی ، دینامیک انفجاری را در متغیرهای مالی اعلام می کند که باعث تغییرروش در زمان محدود می شود و به شکل سقوط بازار است که می تواند توسط یک فرآیند تصادف غیر خطی همراه با نشانه های معکوس مدل سازی همراه شود.سبک پویایی ، شتاب دهنده مالی را به یک مدل اقتصاد کلان نزدیک می کند ، ما به بررسی آن ها برای اقتصاد واقعی و مداخلات سیاست پولی می پردازیم.در نهایت ، با بهره گیری از مفاهیم مدل پیشنهادی بر پویایی بازده دارایی های مالی ، گسترش فرآیندGARCH را ارائه می کنیم که می تواند به منظور شناسایی هشدارهای اولیه حباب به کار برده شود.

مقدمه

در نظام پولی فعلی ما ،به طور عمده نقدینگی با اعتبار صادر شده توسط “سیستم های بانکی” در نظر گرفته شده است؛ از جمله سیستم بانکداری سایه ، نظام مالی جدید و دیگر موسسات مالی.ایجاد اعتبار چرخه ای است که اغلب با کسانی که در فعالیت های اقتصادی و داراییمشغول هستند ، میسر می شود. همزمان ایندوره ها در ادبیات سیاست گرا (مانند IMF 2000 ،BIS 2001) به خوبی مستند شده اند.با این حال ، تنها تعداد کمی از مطالعات تلاش کرده اند تا به صورت رسمی ارزیابی ارتباط بین پویایی نقدینگی و وقایع رونق و انفجار در بازارهای مالی را مورد توجه قرار دهند.

Follow the money: The monetary roots of bubbles and crashes

a b s t r a c t

A reduced form model for the join dynamics of liquidity and asset prices is proposed. The self-reinforcing feed- back between credit creation and the market value of the financial assets employed as collateral in the bank loans (the so called financial accelerator) is modeled by a coupled non-linear stochastic process. We show that such non-linear interaction produces explosive dynamics in the financial variables announcing a regime change in finite time in the form of a market crash which can also be modeled by the same coupled non-linear stochastic process with inverted signs. Casting the financial accelerator dynamics into a highly stylized macroeconomic model, we study its macro-dynamics implications for real economy and for monetary policy interventions. Finally, by exploiting the implications of the proposed model on the dynamics of financial asset returns, we introduce an extension of the GARCH process, that can provide an early warning identification of bubbles

 کد:12292

دانلود رایگان فایل انگلیسی:

رمز فایل:www.downloadmaghaleh.com

نظری بدهید

چهار × دو =